Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Champions League: Meer dan vijf keer je inzet terug voor overwinning Club Brugge


Club Brugge doet in een groep met Real Madrid en Paris Saint Germain nog volop mee voor de bovenste plekken. Paris Saint-Germain heeft de beste papieren om als eerste door te gaan naar de achtste finales. Vanavond ontvangt Brugge de Parijzenaren. 

Brugge leek in de vorige speelronde op weg naar een megastunt. In Bernabéu kwamen de Belgen op een 0-2 voorsprong. De Madrilenen wisten echter de stand nog gelijk te trekken, maar de blijdschap was er bij Brugge niet minder om. De koploper van de Belgische competitie weet de goede lijn vanuit de Jupiler Pro League door te trekken naar de Champions League. Club Brugge pakte ook een punt in de eerste groepswedstrijd. 

Paris Saint-Germain begon de Champions League-campagne voortvarend met een 3-0 overwinning op Real Madrid. Vervolgens werd ook Galatasaray aan de zegekar gebonden: 0-1. Thomas Tuchel kan ook tegen Brugge geen beroep doen op Neymar. De Braziliaanse sterspeler is geblesseerd. Ook de Nederlandse middenvelder Ruud Vormer moet het duel aan zich voorbij laten gaan. Vormer zit een schorsing uit. De voorsprong van Paris op nummer twee Brugge is al vier punten. Winnen de Parijzenaren, dan kunnen zij zich opmaken voor de knock-out fase van de Champions League. 

De hoogste notering voor een overwinning van Club Brugge staat op 5,20 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Paris Saint-Germain staat op 1,63 bij Interwetten.