Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: Dit zijn de noteringen voor Sheffield United - Arsenal


Arsenal kan zich vanavond bij een overwinning in de top drie van de Premier League nestelen. De tegenstander van vanavond heet Sheffield United en bivakkeert in de onderste regionen van de competitie. 

De promovendus verzamelde tot nu toe negen punten staat daarmee op de vijftiende plek. Arsenal staat vijfde met 15 punten. Lacazette kan wellicht weer minuten maken voor de Londenaren. Hij moest zeven duels toekijken met een enkelblessure. Arsenal is licht favoriet dit treffen.

Sheffield United won dit seizoen pas twee keer en speelde drie keer gelijk. Arsenal verloor pas één keer dit seizoen en was tegen Liverpool. Van de laatste vier uitwedstrijden won het team van Unai Emery er slechts één. De laatste twee uitduels tegen Manchester United en Watford leverden twee punten op. Opvallend is dat Sheffield United de laatste drie uitwedstrijden op eigen bodem allemaal verloor. 

Gezien de statistieken moet deze klus te klaren zijn voor Arsenal. De hoogste notering voor een overwinning van Sheffield United staat op 3,95 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Arsenal staat op 1,95 bij NetBet.