Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Keuken Kampioen Divisie: Hoge noteringen voor kraker NAC - De Graafschap


Het kan wel eens dat één van beide die vanavond tegenover elkaar staan aan het einde van het seizoen met de schaal in handen staat. NAC Breda ontvangt vanavond concurrent De Graafschap. De bookmaker zet hoge noteringen voor deze kraker. 

De aanloop van beide teams naar dit duel was niet vlekkeloos. NAC Breda sleepte een punt uit het vuur tegen FC Eindhoven. De Graafschap deed hetzelfde tegen de beloften van Jong FC Utrecht. Ralf Seuntjens, afgelopen zomer nog dichtbij een overstap naar Breda, is waarschijnlijk fit genoeg om te starten in de basiself van Mike Snoei. Seuntjens is een belangrijke schakel bij de Superboeren. De spits scoorde tot nu toe vier keer. 

De Graafschap verloor nog niet dit seizoen, maar heeft het zeer lastig in uitduels. Alle uitwedstrijden werden tot nu toe gelijk gespeeld. Tijd voor een overwinning op vreemde bodem voor de Superboeren, maar daarvoor lijkt de topper tegen NAC niet de ideale mogelijkheid. Het 2-2 gelijkspel tegen Jong FC Utrecht bood weinig hoop afgelopen vrijdag. NAC verloor dit seizoen één keer. Dat was op bezoek bij FC Volendam (2-1). Voor het gelijke spel tegen FC Eindhoven won NAC vier keer op een rij. 

De hoogste notering voor een overwinning van NAC staat op 2,45 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van De Graafschap staat op 2,50 bij Interwetten.