Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Voor maandag-begrippen staat er een interessant programma voor je klaar. Twee titelkandidaten staan tegenover elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast komen ook onder andere Arsenal en Fiorentina vanavond in actie. 

Het programma van de Keuken Kampioen Dvisie telt vier wedstrijden vanavond. Alle jong-teams komen in actie. NAC Breda -  De Graafschap is het mooiste affiche. Beiden teams worden gezien als de absolute titelfavorieten in de Keuken Kampioen Divisie. Zowel NAC als De Graafschap morsten punten afgelopen vrijdag. NAC speelde gelijk op bezoek bij EIndhoven, De Graafschap liet twee punten liggen tegen Jong FC Utrecht. 

Sheffield United en Arsenal sluiten deze speelronde van de Premier League af. Voor een overwinning van The Gunners ontvang je bijna twee keer je inzet terug. Bij een overwinning klimmen de Londenaren naar de derde plek. Fiorentina gaat op bezoek bij laagvlieger Brescia. Toch gaat de bookmaker niet uit van een makkelijke avond voor La Viola. Een overwinning van Fiorentina levert nog bijna twee keer je inzet op. 

bijlage