Logo
Voetbal voorbeschouwingen

La Liga: Dit zijn de noteringen voor Sevilla - Levante


Sevilla en Levante sluiten speelronde 9 van La Liga af. De twee ploegen staan dichtbij elkaar op de ranglijst. Toch is de thuisploeg favoriet voor de overwinning. 

Sevilla ging met een nederlaag de interlandperiode in. FC Barcelona won 4-0. Sevilla kreeg wel goede kansen in de eerste helft om Barcelona pijn te doen. Echter wist Luuk de Jong deze niet te benutten, waarna een dikke nederlaag volgde. Tegenstander Levante won wel de laatste wedstrijd voor de interlandbreak. 

De nummer elf van de competitie was met 1-2 te sterk voor Leganes. Dat was de eerste overwinning voor Levante op vreemde bodem. De drie uitwedstrijden daarvoor werden allemaal verloren. Opvallend is dat Sevilla minimaal twee doelpunten tegen kreeg in de laatste drie wedstrijd. Dat biedt hoop voor de gasten. Echter is Sevilla al elf van de 12 duels met Levante ongeslagen. 

De hoogste notering voor een overwinning van Sevilla staat op 1,40 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Levante staat op maar liefst 7,60 bij Interwetten.