Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: Liverpool grote favoriet op Old Trafford


Liverpool kan Manchester United zondag in een diepere crisis duwen. Prominente oud-spelers van United stellen dat het team van Ole Gunnar Solskjaer wel eens in het rechterrijte kan eindigen dit seizoen. 

Het bezoek van de aartsrivaal op Old Trafford zal voor extra motivatie zorgen bij de thuisploeg. Maar de vorm van de dag en de kwalitieit van de teams al uiteindelijk een doorslag geven. Dat verwacht ook de bookmaker. De notering voor een overwinning van United is aan de zeer hoge kant. United staat op een beschamende 14e plek in de Premier League. De laatste drie wedstrijden voor de interlandbreak werden niet gewonnen. 

Het team van Jurgen Klopp draait op volle toeren in de competitie. Alle acht duels tot nu toe werden gewonnen door Liverpool, waaronder duels tegen Chelsea en Arsenal. De wedstrijd tegen Manchester United vormt de volgende krachtmeting voor de Champions Leauge-winnaar van afgelopen seizoen. 

De hoogste notering voor een overwinning van Manchester United staat op 4,55 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Liverpool staat op 1,83 bij NetBet.