Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Een heerlijke voetbalzondag staat je te wachten. De Engelse klassieker vormt het klapstuk. Om 17.30 speelt Manchester United tegen Liverpool. 

Sinds een aantal jaren zijn de verhoudingen tussen Manchester United en Liverpool volledig omgedraaid. Liverpool, winnaar van de Champions League, heeft zich in de afgelopen seizoenen opgewerkt tot een Europese grootmacht. De status van Manchester United brokkelt juist per seizoen af. Het voetbal is niet om aan te gluren en de resultaten vallen zwaar tegen, ondanks de duurbetaalde selectie. 

Dat Liverpool favoriet is om te winnen op Old Trafford is voor de gemiddelde voetballiefhebber al geen verrassing meer. Het Hoffenheim van Alfred Schreuder neemt het op tegen Schalke 04. Voor beide ploegen staan hoge noteringen. Feyenoord speelt in aanloop naar de Europese uitwedstrijd tegen Young Boys thuis tegen Heracles Almelo. De Rotterdammers hebben op papier een sterkere selectie. Maar het Feyenoord van dit seizoen is zo onvoorspelbaar als het weer in Nederland, dus een gokje op de Tukkers is wellicht interessant! 

bijlage

bijlage

bijlage

bijlage