Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: Spurs wil zich revancheren tegen Watford


Tottenham Hotspur ging niet met een lekker gevoel de interlandperiode in. Na de oorwassing in de Champions League werd er ook verloren in de Premier League. 

Brighton & Hove was met 3-0 te sterk voor Spurs. Naast de matige resultaten van de Londenaren botert het ook niet in de spelersgroep. Het lijkt erop dat Pochettino door had moeten selecteren afgelopen zomer. Jan Verthongen is een van de slachtoffers. Hij kan niet rekenen op een basisplaats. 

In Watford treft Spurs daarom misschien wel de juiste tegenstander. Watford won namelijk nog geen wedstrijd dit seizoen. De wedstrijd voor de interlandbreak tegen Sheffield United eindigde in 0-0. De ploeg staat onderaan met vier punten en kreeg al 20 doelpunten tegen. Alleen Norwich City doet het slechter met 21 tegendoelpunten. Manchester City is de meest scorende ploeg van de Premier League met 27 goals. Dat staat in schril contract met Spurs, dat 14 keer doel trof in acht wedstrijden. 

De hoogste notering voor een overwinning van Sputs staat op 1,42 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Watford staat op 7,25 bij NetBet.