Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bettingtip: Meer dan twee keer je inzet terug voor PSV


PSV gaat vanavond op bezoek bij FC Utrecht. Een traditioneel lastige uitwedstrijd voor de Eindhovenaren. Mede daarom zet de bookmaker een betrekkelijk hoge notering neer voor het team van Mark van Bommel. 

Van Bommel verwelkomt Mo Ihattaren weer in de selectie. De talentvolle aanvaller ontbrakt tegen VVV-Venlo wegens het overlijden van zijn vader. Een naam die in de Spaanse kranten opdook deze was die van Donyell Malen. De doorbraak van de spits is ook in Catalonië niet onopgemerkt gebleven. Hij wordt in verband gebracht met een overstap naar Barcelona. 

Op iedere positie heeft PSV een betere speler dan FC Utrecht, maar toch zijn de noteringen aan de hoge kant voor beide ploegen. Vorig seizoen werd het gelijk in de Domstad. Utrecht heeft voor middenmoot-begrippen een meer dan goede selectie. Voor de ploeg van John van de Brom vormt het duel met PSV de eerste echte krachtmering. Van den Brom kan zijn sterkste elftal het veld insturen, aangezien iedereen fit is. 

De hoogste notering voor een overwinning van FC Utrecht staat op 3,20 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van PSV staat op 2,02 bij Interwetten.