Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Keuken Kampioen Dvisie: Hoge noteringen voor NAC Breda en FC Eindhoven


NAC Breda mag zich de beste ploeg van de eerste periode noemen. De Bredanaars namen voor de interlanperiode de prijs in handen en bleven daarmee De Graafschap en SC Cambuur voor. 

Of NAC de uitgesproken favoriet is voor het kampioenschap moet nog blijken. De verschillen in de top van de Keuken Kampioen Divisie zijn miniem. Voor de ploeg van Ruud Bruud staat vrijdag een Brabantse derby op het programma. NAC reist af naar Eindhoven voor het duel met de plaatselijke FC. Eindhoven vinden we terug op de achtste plek met 14 punten. Het team van Ernie Brandts speelde, net als NAC, tot nu toe negen wedstrijden. 

Een aantal andere teams in de Keuken Kampioen Divisie hebben er al tien wedstrijden op zitten. Een meevaller voor NAC is de terugkeer van Dogan. De spelmaker kwam over van TOP Oss, maar miste vrijwel de hele competitiestart. NAC kan de creatieve middenvelder goed gebruiken. Na Eindhoven komt maandag alweer De Graafschap naar Breda. Een concurrent in de strijd om de titel. Met een overwinning op zak zal het voor de Brabanders toch fijner voetballen zijn tegen de Achterhoekers. 

De hoogste notering voor een overwinning van FC Eindhoven staat op 2,85 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van NAC Breda staat op 2,20 bij Interwetten.