Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Het interlandvoetbal maakt een pas op de plaats voor het competitievoetbal. Voor velen een hele opluchting. We beginnen het voetbalweekend met duels uit de Keuken Kampioen Divisie, Bundesliga, La Liga, de Engelse Championship en de Franse Ligue 1. 

In de Keuken Kampioen Divisie staan maar liefst 10 wedstrijden op het programma. Dat betekent dat alle ploegen in actie komen. Bovenin staan de ploegen dicht bij elkaar. NAC Breda is op basis van een beter doelsaldo koploper met 22 punten. SC Cambuur heeft evenveel punten als de Bredanaars. Daarachter volgen De Graafschap en Excelsior met drie punten achterstand. Er is dus nog geen ploeg die er met kop en schouders bovenuit steekt. 

Van die top vier hebben De Graafschap en SC Cambuur op papier het makkelijkste programma. Excelsior en NAC Breda gaan lastige uitwedstrijden tegemoet tegen MVV en FC Eindhoven. Paris Saint Germain trapt tegen Nice de 10e speelronde van de competitie af. PSG heeft maar liefst acht punten meer dan Nice. Ondanks het thuisvoordeel van Nice zijn de Parijzenaars met afstand favoriet voor dit duel. 

bijlage

bijlage