Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Championship: Hoge notering voor middenmoters Cardiff City en Sheffield Wednesday


Cardiff City en Sheffield Wednesday openen de twaalfde speelronde op het tweede niveau in Engeland. De teams staan dichtbij elkaar op de ranglijst en dat zorgt voor hoge
noteringen.

Sheffield Wednesday ging met een iets beter gevoel de interplandperiode in dan Cardiff City. Sheffield versloeg namelijk Wigan Athletic met 1-0 op eigen veld. Cardiff ging hard onderuit op bezoek bij West Bromich Albion: 4-2. De speler die Cardiff in de gaten moet zien af te stoppen is Steven Fletcher. De spits van Sheffield scoorde vijf keer in negen optredens. Fletcher scoorde in totaal 28 keer in het shirt van Sheffield sinds zijn komst in 2016.

Eén van de sleutelspelers van Sheffield, Massimo Luongo, is er mogelijk niet bij. De middenvelder liep een knieblessure op voor de interlandbreak. Luongo zal Sheffield hard nodig hebben op het middenveld om te kunnen stunten op bezoek bij Cardiff. De ploeg uit Wales is namelijk sinds mei van dit jaar ongeslagen in het eigen stadion.

De hoogste notering voor een overwinning van Cardiff City staat op 2,25 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Sheffield Wednesday staat op 3,25 bij NetBet.