Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bundesliga: Hoge noteringen voor Eintracht Frankfurt en Bayer Leverkusen


De achtste speelronde van de Bundesliga begint met een mooi affiche uit de subtop. Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz neemt het op tegen Eintracht Frankfurt. 

De teams ontlopen elkaar niet veel op de ranglijst. Leverkusen heeft drie punten meer dan Frankfurt. Het team van Peter Bosz bleef in de laatste drie duels voor de interlandperiode ongeslagen en dat leverde zeven punten op. 

Bosz kennende zal hij zich niet aanpassen aan de speelwijze van Eintracht. De Nederlandse trainer heeft offensieve keuzes te over. De laatste wedstrijden werd Volland aan de linkerkant geposteerd, maar is van nature een spits. Mogelijk maakt de creatieve Leon Bailey weer zijn rentree tegen Eintracht, waardoor Bosz nog meer opties heeft. 

Eintracht heeft door het vertrek van Haller en Jovic wel een jasje uitgedaan. Bas Dost werd gehaald als vervanger, maar de spits heeft zijn draai nog niet kunnen vinden. 

De hoogste notering voor een overwinning van Eintracht Frankfurt staat op 2,80 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van staat op 2,35 bij NetBet.