Logo
Voetbal voorbeschouwingen

WTA Moskou: Bertens favoriet tegen Kanepi


Kiki Bertens wil via het WTA-toernooi in Moskou een ticket verdienen voor de WTA Finals later deze maand in Shenzhen. In de tweede ronde van het toernooi in de Russische hoofdstad speelt Bertens tegen Kaia Kanepi. 

De Nederlandse speelde één keer eerder tegen Kanepi. Dat was in Seoul in 2012. Toen verloor Bertens van Kanepi. Bertens hoeft het toernooi in Moskou niet te winnen om zeker te zijn van deelname aan de WTA Finals. Mocht Serena Williams besluiten niet mee te doen aan het eindtoernooi, dan komt er automatisch een plek vrij voor Bertens. Daar wil Bertens niet vanuit gaan en dus is het zaak om zoveel mogelijk punten te verzamelen in Moskou. 

Het vorige toernooi waar Bertens aan deelnam liep uit tot een teleurstelling. Bertens werd uitgeschakeld door het 15-jarige Amerikaanse supertalent Cori Gauff. Ondanks deze uitschakeling is Bertens wel de favoriet tegen Kanepi volgens de bookmaker. 

Bookmaker NetBet zet een hoge odd neer voor een overwinning van de Estse tennister Kanepi. Een overwinning van Kanepi levert 2,65 keer je inzet op. De hoogste notering voor een overwinning van Bertens staat op 1,48 bij NetBet.