Logo
betting-nieuws

FUNBET: Ajax wint de Champions League voor 34 keer je inzet!


De goede start van Ajax in de Champions League zag misschien niet iedereen aankomen. De ploeg van Erik ten Hag staat na twee wedstrijden op zes punten met een prachtig doelsaldo. 

Van Lille en Valencia werd beide keren met 3-0 gewonnen. De Amsterdammers hebben de goede papieren voor de achtste finales van de Champions League. Waar vorig jaar Ajax uit het niets uitgroeide tot een Europese topploeg lijkt het dit seizoen iets minder verrassend. Dat is ook terug te zien in de noteringen voor de halve finalist van vorig jaar. 

Toen Ajax afgelopen seizoen de achtste finale bereikte werd het team gekoppeld aan Real Madrid. Werkelijk niemand hield er rekening mee dat de landskampioen in staat was om het grote Real uit te schakelen. Op dat moment, we praten over eind december, stond de notering voor Ajax als winnaar van de Champions League op maar liefst 101,00 euro. 

Het aanzien is door het succesvolle seizoen 2018/'19 enorm gestegen. Ook dicht de bookmaker Ajax meer kwaliteit toe. 

Toch is de notering voor een nieuwe cupwinst van de Amsterdammers nog steeds aan de hoge kant. De hoogste notering voor Ajax als winnaar van de Champions op 34,00 bij NetBet.  

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!