WijWedden

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten

Dinsdag, 15 oktober 2019, 08:00

Het programma van vandaag biedt duels voor de kwalificatie voor het EK van volgend jaar en een aantal oefeninterlands. Ook Jong Oranje komt in actie. Het team van Erwin van de Looi neemt het op tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Eén van de affiches om naar uit te kijken is het duel tussen Zweden en Spanje. Een overwinning van Spanje levert namelijk bijna twee keer je inzet op. Op papier hebben de Spanjaarden een sterkere selectie, maar Zweden geniet het thuisvoordeel. Een ander duel waar interessante noteringen voor staan is het treffen tussen Roemenië en Noorwegen. Deze twee landen zijn in een strijd verwikkeld om plek drie in groep F. 

Roemenië heeft drie punten meer dan de Nooren. Noorwegen wist eerder deze week een punt te pakken tegen Spanje dus met het vertrouwen zal het wel goed zitten. Jong Oranje speelt in Noorwegen tegen de leeftijdsgenoten. De Nederlandse talenten wonnen afgelopen vrijdag met 4-2 van Portugal. Eén van de sterkste Europese landen. De notering van twee euro voor een overwinning van Jong Oranje is daarom aantrekkelijk te noemen. 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked