Logo
Voetbal voorbeschouwingen

EK Kwalificatie: Mega-notering voor stunt Bulgarije tegen Engeland


Engeland wil zich vanavond revancheren voor het verlies tegen Tsjechië van afgelopen weekend. De Tsjechen waren met 2-1 te sterk voor het team van Gareth Southgate. 

Harry Kane zette Engeland al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. De Tsjechen wisten vlak voor het eindsignaal de winst naar zich toe te trekken. De bookmaker verwacht dat Engeland vanavond het verlies rechtzet. Bulgarije staat namelijk laatste in de groep waarvan Engeland de koploper is. Danny Rose ontving een gele kaart afgelopen weekend en is geschorst tegen de Bulgaren. 

In de laatste drie ontmoetingen met Bulgarije wisten de Engelsen minimaal drie keer tot scoren te komen. Southgate probeerde het verlies tegen Tsjechië om te draaien in iets positiefs. Hij verwacht een reactie van de spelers en denkt dat de groep sterker wordt van een nederlaag. Het was het eerste verlies in tien jaar in een kwalificatiereeks voor de Britten. 

De voorhoede van Engeland is om van te likkebaarden en zal vanavond bestaan uit: Rashford, Kane en Sterling. 

De hoogste notering voor een overwinning van Bulgarije staat op 11,00 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Engeland staat op 1,25 bij Interwetten.