WijWedden

EK Kwalificatie: Mega-notering voor stunt Bulgarije tegen Engeland

Maandag, 14 oktober 2019, 15:34

Engeland wil zich vanavond revancheren voor het verlies tegen Tsjechië van afgelopen weekend. De Tsjechen waren met 2-1 te sterk voor het team van Gareth Southgate. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Harry Kane zette Engeland al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. De Tsjechen wisten vlak voor het eindsignaal de winst naar zich toe te trekken. De bookmaker verwacht dat Engeland vanavond het verlies rechtzet. Bulgarije staat namelijk laatste in de groep waarvan Engeland de koploper is. Danny Rose ontving een gele kaart afgelopen weekend en is geschorst tegen de Bulgaren. 

In de laatste drie ontmoetingen met Bulgarije wisten de Engelsen minimaal drie keer tot scoren te komen. Southgate probeerde het verlies tegen Tsjechië om te draaien in iets positiefs. Hij verwacht een reactie van de spelers en denkt dat de groep sterker wordt van een nederlaag. Het was het eerste verlies in tien jaar in een kwalificatiereeks voor de Britten. 

De voorhoede van Engeland is om van te likkebaarden en zal vanavond bestaan uit: Rashford, Kane en Sterling. 

De hoogste notering voor een overwinning van Bulgarije staat op 11,00 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Engeland staat op 1,25 bij Interwetten. 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked