Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Alle ogen zijn zondag vanzelfsprekend gericht op Wit-Rusland - Nederland. Wint het team van bondscoach Ronald Koeman, dan is het EK wel een zekerheid. De kwaliteit van de Wit-Russische selectie is nog minder dan die van Noord-Ierland. 

De noteringen voor dit duel zijn duidelijk. Het Nederlands Elftal is favoriet voor deze uitwedstrijd. Een aderlating is het wegvallen van Memphis Depay. De sterspeler heeft een blessure opgelopen. Koeman heeft opties te over in de voorhoede. Naar verwachting zal Donyell Malen in de basis starten. Op iedere positie heeft Oranje een betere speler dan Wit-Rusland dus je kunt met je ogen dicht inzetten op een overwinning van Oranje. 

België, dat al geplaatst is het voor het EK, en Duitsland komen ook in actie. Er valt ook aan deze landen weinig te verdienen. Almere City - Go Ahead Eagles is een affiche om naar uit te kijken in de Keuken Kampioen Divisie. Deze teams zijn aan elkaar gewaagd en dat is ook terug te zien in de noteringen. Een thuisoverwinning van Almere levert meer dan twee keer je inzet op. 

bijlage

bijlage