Logo
betting-nieuws

Grand Prix van Japan: Verstappen pakt podiumplek voor meer dan twee keer je inzet


De Grand Prix van Japan kent allesbehalve een normale aanloop. De kwalificatie en de race worden vannacht, op dezelfde dag, verreden door de tyfoon die over het land raast. Verstappen vindt het een voordeel dat er trainingsessie is komen te vervallen. Laten we hopen dat de Nederlander dat voordeel kan uitbuiten in de race. 

De enige referentiepunten die de coureurs in Japan hebben zijn de tijden uit de eerste en tweede vrije training. Mercedes was in de tweede vrije training Ferrari de baas. Op basis van de resultaten in de trainingen gaat de bookmaker ook uit van een overwinning van de Zilverpijlen op Suzuka. Verstappen zal mikken op een podiumplek. De Nederlander omschreef het circuit als één de banen waar hij zich het meest thuisvoelt. 

Bij Red Bull Racing lijken ze al genoegen te nemen met een podiumplek. Topadviseur Dr. Helmut Marko sprak al weinig bemoedende woorden uit over de race. De markante Oostenrijker zei in de voorbeschouwing dat Hamilton ongrijpbaar is voor de 21-jarige coureur. 

Een podiumplek moet dus haalbare zaak zijn voor Verstappen. Flikt het racetalent om op het ereschavot te eindigen, dan ontvang je bij NetBet 2,25 keer je inzet terug!