Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


De voetbalzaterdag staat weer in het teken van EK-kwalificatieduels, maar er zijn er ook voldoende duels uit Nederland waar je op kan inzetten. Er wordt afgetrapt in de Keuken Kampioen Divisie en de Tweede Divisie. 

De Scandinavische derby tussen Denemarken en Zweden levert hoge noteringen op. De bookmaker acht de landen gelijkwaardig aan elkaar. Spanje gaat naar alle waarschijnlijk een makkelijke avond tegemoet in en tegen Noorwegen. De Spanjaarden zullen het gevaar Odegaard moeten uitschakelen. De creatieve middenvelder werd uitgeroepen tot speler van de maand september in La Liga. 

Het een in diepe crisis verkerende Roda speelt een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. De vorige keer dat de Limburgers in eigen huis voetbalden leverde dat een punt op tegen De Graafschap. Het team van Jean Paul de Jong is favoriet. TOP Oss neemt het op tegen Telstar, twee ploegen die niet veel voor elkaar onder doen. 

Het affiche in de Tweede Divisie waar men reikhalzend naar uitkijkt is natuurlijk de Spakenburger derby. IJsselmeervogels, dat thuis speelt, is de grote favoriet. 

bijlage

bijlage