Logo
betting-nieuws

Grand Prix Japan: Bijna acht keer je inzet terug voor een overwinning van Verstappen


Op de vertrouwde grond van motorenpartner Honda gaat Max Verstappen dit weekend op jacht naar een goed resultaat. De Nederlander is niet heel lekker uit de zomerstop gekomen en ziet dat met name Ferrari sprongen heeft gemaakt.

Ferrari had ook in Rusland de beste papieren voor een overwinning, maar door een uitvalbeurt van Sebastian Vettel ging de zege alsnog naar Lewis Hamilton. De Brit lijkt in het restant van het seizoen niet meer te achterhalen door de concurrentie. Hij zal in Abu Dhabi aan het einde van dit jaar zijn zesde wereldtitel op zijn naam schrijven.

Naar verwachting wordt de motor van Honda, die in Rusland werd geïntroduceerd, flink opgeschroefd door de Japanners. Het moet de afstand tot Ferrari verkleinen. Naast het motorvermogen zijn er natuurlijk tal van andere factoren die het eindresultaat kunnen beïnvloeden. Eén daarvan is de vorm waarin Verstappen verkeert.

De coureur van Red Bull presteert het hele seizoen al constant.  Historisch gezien presteert hij goed op Suzuka. Vorig jaar werd Verstappen derde, het jaar dáárvoor zelfs tweede. De Verstappen-fans kunnen zich daaraan vastklampen en moeten hopen dat Red Bull-Honda een verrassing uit de hoge hoed kan toveren.

Op voorhand gelooft de bookmaker niet in een overwinning van Verstappen op Suzuka.

Een overwinning van de Nederlander levert maar liefst 7,75 keer je inzet op bij Interwetten.