Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Oefeninterland: Aantrekkelijke notering voor overwinning Duitsland tegen Argentinië


Op voorhand is Duitsland - Argentiniïe natuurlijk een schitterend affiche. Echter, door het ontbreken van een hoop sterspelers, wordt het duel een stuk minder interessant. De Duitsers zijn favoriet bij de bookmaker. 

De Duitse fans die speciaal voor Lionel Messi een kaartje hadden gekocht, komen bedrogen uit. Wegens een schorsing is de absolute ster van Argentinië er niet bij. Agüero en Di Maria zijn zelfs niet geselecteerd voor de oefenpot. Zij krijgen rust. Daarnaast doen er ook een aantal Argentijnen met hun club mee aan de Copa Libertadores. 

Joachim Löw kan ook niet zijn sterkste elf opstellen vanavond. Draxler, Gündogan, Schulz en Werner ontbreken door blessures. Het meespelen van Reus en Tah is twijfelachtig. Löw zal geen risico's willen nemen met het oog op de belangrijke duels die zijn sleutelspelers moeten spelen met hun clubs. De Duitsers hebben profijt van het thuisvoordeel en zijn, zeker gezien de vele afwezigen bij Argentiniïe, favoriet voor dit duel. 

De hoogste notering voor een overwinning van Duitsland staat op 1,87 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Argentinië staat op 4,00 bij NetBet.