WijWedden

Oefeninterland: Aantrekkelijke notering voor overwinning Duitsland tegen Argentinië

Woensdag, 09 oktober 2019, 12:34

Op voorhand is Duitsland - Argentiniïe natuurlijk een schitterend affiche. Echter, door het ontbreken van een hoop sterspelers, wordt het duel een stuk minder interessant. De Duitsers zijn favoriet bij de bookmaker. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De Duitse fans die speciaal voor Lionel Messi een kaartje hadden gekocht, komen bedrogen uit. Wegens een schorsing is de absolute ster van Argentinië er niet bij. Agüero en Di Maria zijn zelfs niet geselecteerd voor de oefenpot. Zij krijgen rust. Daarnaast doen er ook een aantal Argentijnen met hun club mee aan de Copa Libertadores. 

Joachim Löw kan ook niet zijn sterkste elf opstellen vanavond. Draxler, Gündogan, Schulz en Werner ontbreken door blessures. Het meespelen van Reus en Tah is twijfelachtig. Löw zal geen risico's willen nemen met het oog op de belangrijke duels die zijn sleutelspelers moeten spelen met hun clubs. De Duitsers hebben profijt van het thuisvoordeel en zijn, zeker gezien de vele afwezigen bij Argentiniïe, favoriet voor dit duel. 

De hoogste notering voor een overwinning van Duitsland staat op 1,87 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Argentinië staat op 4,00 bij NetBet. 

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked