WijWedden

World Grand Prix Darts: op deze wedstrijden kun je vandaag inzetten

Dinsdag, 08 oktober 2019, 16:57

Het affiche op de World Grand Prix Darts waar de dartsmindend Nederland naar uitkijkt vanavond is natuurlijk de partij tussen Michael van Gerwen en Jeffrey van der Zwaan. Daarnaast komen er ook nog andere toppers in actie. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De verhoudingen tussen de darters die vanavond spelen zijn duidelijk. Er is een groep favorieten en een groep underdogs. Iets daar tussenin is er niet bij. De bookmaker gaat er vanuit dat Gary Anderson afrekent met Chris Dobbey in de tweede ronde van de World Grand Prix Darts. De noteringen voor deze partij spreken voor zich. 

Van Gerwen plaatste zich voor de tweede ronde van het toernooi door Hughes te verslaan. De bookmaker verwacht niet dat landgenoot Jeffrey van der Zwaan in staat is om te stunten tegen Van Gerwen. De wereldkampioen heeft zijn zinnen gezet op het winnen van de World Grand Prix Darts. Daar lijken alleen darters van het kaliber Gary Anderson, Michael Smith en James Wade een stokje voor te kunnen steken. Deze toppers komt Van Gerwen mogelijk pas later in het toernooi tegen. 

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked