Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bundesliga: Meer dan twee keer je inzet terug voor een overwinning van Frankfurt


Werder Bremen gaat zwaar gehavend op bezoek bij Eintracht Frankfurt. Het team van Davy Klaassen mist maar liefst zeven spelers. 

Onder andere Niklas Moisander kan vanwege een blessure niet meedoen tegen Eintracht Frankfurt. Bas Dost is nog op zoek naar zijn beste vorm in de Bundesliga. De Nederlandse spits scoorde pas twee keer dit seizoen. Het is dan ook geen vanzelfsprekendheid dat Dost in de basis staat. De verwachting is dat hij vanmiddag het aanvalsduo zal vormen met Adrien Silva. 

De noteringen voor beide ploegen zijn aan de hoge kant. Davy Klaassen zal één van de vijf middenvelders zijn aan de zijde van Werder Bremen. Eintracht tankte vertrouwen in aanloop naar het duel tegen het Portugese Victoria. In Portugal werd met 0-1 gewonnen. Dat betekent wel dat Eintracht een dag minder rust heeft gehad. Of Werder Bremen dat voordeel kan uitbuiten is zeer de vraag gezien de grote waslijst aan blessures. 

De hoogste notering voor een overwinning van Eintracht Frankfurt staat op 2,15 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Werder Bremen staat op 3,30 bij Interwetten.