Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Eredivisie: Hoge noteringen voor Vitesse en FC Utrecht


Vitesse is samen met FC Twente één van de verrassingen van het Eredivisie-seizoen. De Arnhemmers ontvangen vanavond het ambitieuze FC Utrecht. 

FC Utrecht beschikt over een selectie die voor plek vier mee zou moeten doen. De ploeg van John van den Brom staat drie punten achter op nummer vier Vitesse. Utrecht is na een moeizame start al drie duels op een rij ongeslagen. Vorige week werd met 0-2 gewonnen op bezoek bij Willem II. 

Ondanks een rode kaart wist Vitesse vorige week toch de winst naar toe te trekken in Waalwijk. De promovendus werd met 1-2 verslagen. De ploeg van Slutskiy kan vanavond Utrecht op zes punten zetten en zal daar ook alles aan doen. Lelieveld is door zijn rode kaart vorig weekend geschorst en daarom zal Eli Dasa in de basis starten. 

De bookmaker wijst geen favoriet aan voor dit duel. De teams zijn op papier aan elkaar gewaagd. Vitesse heeft het thuisvoordeel, maar krijgt toch een hoge notering. 

De hoogste notering voor een overwinning van Vitesse staat op 2,30 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van FC Utrecht staat op 2,70 bij Interwetten.