Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bundesliga: Aantrekkelijke notering voor overwinning Hertha Berlin


Hertha Berlin klom door de laatste twee zeges naar de tiende plek in de Bundesliga. Vanavond komt Fortuna Düsseldorf op bezoek dat geen fijne start van de competitie kent. 

Düsseldorf vocht vorig seizoen ook al tegen degradatie en lijkt zich op te kunnen maken voor een nieuwe strijd. Na zes wedstrijden heeft de club pas vier punten. Er werd dit seizoen alleen gewonnen van Werder Bremen. Vorige week werd in eigen stadion met 1-2 verloren van Freiburg. Gezien het programma dat Düsseldorf heeft gehad lijken de zorgen alleen nog maar groter te worden. 

De topclubs moeten namelijk nog komen. Eén van spelers in vorm bij Hertha Berlin is Javairo Dilrosun. De Nederlandse aanvaller scoorde in de afgelopen twee competiteduesl op een rij. Hertha won en verloor een keer tot nu toe in eigen huis. De vorige thuiswedstrijd werd met 2-0 gewonnen van Paderborn. 

De hoogste notering voor een overwinning van van Hertha Berlin staat op 1,80 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Fortuna Düsseldorf staat op 4,40 bij Interwetten.