Logo
betting-nieuws

Europa League: Flinke notering voor thuisoverwinning Feyenoord tegen FC Porto


Feyenoord begint met vertrouwen aan de tweede Europese ontmoeting van dit seizoen. Tegenstander is FC Porto waartegen de Rotterdammers niets te verliezen hebben. 

In tegenstelling tot Feyenoord begon FC Porto wél met een overwinning aan de campagne in de Europa League. Het Zwitserse Young Boys werd in eigen huis met 2-1 verslagen. FC Porto wordt gezien als de sterkste ploeg van de poule. De Portugese topclub is al zeven duels op een rij ongeslagen.

Het team van Jaap Stam tankte vertrouwen tegen FC Twente. Na een beschamende vertoning tegen AZ herpakten de Rotterdammers zich met een ruime zege op de Tukkers. Sam Larsson was goed voor een hattrick. Een opsteker voor Stam is het waarschijnlijke meespelen van Nicolai Jorgensen. De spits kan tegen Porto invallen. Daar tegenover staat de afwezigheid van Orkun Kocku, die ziek is geweest de afgelopen dagen.

Met hulp van De Kuip zit er mogelijk een stunt in voor Feyenoord. Normaal gesproken, gezien de huidige vorm van het team en de kwalitieit van de selecties, zal Porto met de overwinning aan de haal gaan.

De hoogste notering voor een overwinning van Feyenoord staat op 3,50 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van FC Porto staat op 2,05 bij Interwetten.