Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Champions League: Hoge notering voor Dortmund op bezoek bij Slavia


Op papier heeft Borussia Dortmund een veel betere selectie dan tegenstander Slavia Praag. Toch is de notering voor de Duitsers aan de hoge kant. 

Het is moeilijk om de vorm van Borussia Dortmund te duiden. De ploeg speelde namelijke de laatste drie duels, in alle competities, gelijk. Dortmund wist het Barcelona van Frenkie de Jong wel op 0-0 te houden. Slavia Praag hield ook een punt over aan het eerste groepsduel. De wedstrijd tegen Inter eindigde in 1-1. Slavia zal mikken op de derde plek in deze sterke poule. 

In Praag moet Dortmund het stellen zonder Paco Alcacer. De Spaanse spits is geblesseerd. Linksback Nico Schulz is een twijfelgeval. Slavia Praag heeft een fitte selectie. In de laatste zeven Europese duels van de thuisploeg vielen niet meer dan drie doelpunten. Dortmund weet op zijn beurt al vijf duels niet te scoren in Europees verband. 

De hoogste notering voor een overwinning van Slavia Praag staat op 3,80 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Borussia Dortmund staat op 2,00 bij NetBet.