Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Champions League: Hoge noteringen voor Valencia en Ajax


Een prachtig affiche vanavond in de Champions League: Valencia - Ajax. De bookmaker verwacht een gelijkopgaande wedstrijd gezien de noteringen voor dit duel. 

Ajax kende een goede generale voor het tweede groepsduel. In de Johan Cruijff Arena werd FC Groningen zaterdag verslagen met 2-0. Na twee gelijke spelen wist Valencia afgelopen weekend eindelijk weer eens te winnen. Op bezoek bij Athletic Bilbao werd het 0-1 voor Valencia. Trainer Erik ten Hag kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Donny van de Beek maakte zaterdag de 90 minuten vol. De verwachting is dat hij vanavond gewoon in de basis staat. 

Valencia mist drie belangrijke spelers. Gameiro, Kondogbia en Gaya zijn er niet bij door blessures. Gezien de opstelling in Londen van de Spanjaarden zal Ajax het spel mogen maken vanavond in Mestalla. Tegen Chelsea stond bijvoorbeeld verdedigende middenvelder Cocquelin hangend op rechts. Ajax scoorde minimaal twee keer in vijf van de laatste zes wedstrijden in de Champions League. 

De hoogste notering voor een overwinning van Valencia staat op 2,60 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Ajax staat op 2,60 bij NetBet.