Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Champions League: Lage notering voor Paris Saint-Germain zonder Neymar


Paris Saint-Germain moet het vanavond tegen Galatasaray stellen zonder de geschorste Neymar. Ondanks zijn aanwezigheid kunnen de Parijzenaren nog een elftal op de been brengen dat een surplus aan kwaliteit heeft ten opzichte van de Turken. 

Naar verwachting zal de voorhoede van de gasten bestaan uit: Di Maria, Icardi en Mbappé. Een aanval om van te likkebaarden. Paris kende een vliegende start in deze Champions League-campagne. De grootste concurrent in de groep, Real Madrid, werd met 3-0 verslagen. 

Galatasaray speelde doelpuntloos gelijk tegen Club Brugge in speelronde 1. Opvallend is dat Galatasaray niet tot scoren kwam in vijf van de laatste zes wedstrijd in de Champions League. Dat is geen hoopgevende statisitek voor het treffen met het sterrenensemble uit Parijs. De vijandige sfeer die hangt in het stadion van Galatasaray moet de gasten van hun stuk brengen. Blijft de ploeg van Thomas Tuchel rustig, dan ligt er een eenvoudige overwinning in het verschiet. 

De hoogste notering voor een overwinning van Galatasaray staat op maar liefst 7,75 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Paris Saint-Germain staat op 1,40 bij NetBet.