Logo
nieuws

Geluksvogel wint 200k met slechts vijf pond inzet!


Voor een absoluut succesverhaal gaan we even terug naar het begin van deze maand. Een geluksvogel won toen namelijk bij bookmaker Ladbrokes het overweldigende bedrag van 200,000 pond met slechts een vijfje inzet. 

Hoe kwam dit verhaal tot stand? De online speler van de bookmaker had ingezet op tien wedstrijden. Het potentiële winbedrag was rond de 1 miljoen pond. 

Hij selecteerde tien teams die zouden winnen met een tegendoelpunt. De mazzelaar had het gros van zijn voorspellingen goed en nam een opmerkelijk besluit. Tijdens de wedstrijd Villareal - Real Madrid vond hij het welletjes en cashte uit. Op dat moment stond het 1-1. Dat leverde hem een bedrag van nét geen 200,000 pond op. 

Het zal uiteindelijk de beste beslissing van zijn leven zijn geweest, want Villareal en Real Madrid hielden elkaar in evenwicht. De wedstrijd eindigde in 2-2. Zodoende was de speler, waar Ladbrokes de identiteit niet van bekend maakte, de geluksvogel van de maand en kon bij een twee ton bijschrijven op zijn rekening. 

Bekijk hieronder het lijstje wedstrijden waar hij had op ingezet. 

bijlage