Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: Dit zijn de noteringen voor Manchester United en Arsenal


Manchester United en Arsenal zitten beide ongeveer in hetzelfde schuitje. De twee grootmachten willen niet nu al afhaken bij de top drie van Engeland en hebben daarom een overwinning nodig. 

In de afgelopen jaren zijn beide voorbijgestreefd door Liverpool en Tottenham Hotspur. Manchester City staat al wat langer op eenzame hoogte. Daar tussenin vinden we ook nog Chelsea. Door de transferban van Chelsea moeten Manchester United en Arsenal in staat zijn om boven The Blues te eindigen. Voorlopig heeft Frank Lampard het beter op de rit dan collega-trainer Ole Gunnar Solskjaer. 

Manchester United verloor vorige week in de competitie van West Ham United en speelde gelijk in de League Cup tegen Rochdale. Gelukkig wist het team wel de penalty's beter te nemen, waardoor het zich plaatste voor de volgende ronde. Tegenvaller voor Solskjaer is de afwezigheid van Rashford, Martial en Bailly. Daardoor zal hij voorin moeten improviseren en dat biedt kansen voor Arsenal. 

De hoogste notering voor een overwinning van Manchester United staat op 2,40 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Arsenal staat op 2,85 bij Interwetten.