Logo
betting-nieuws

Formule 1: Verstappen op het podium in Rusland voor 3,5 keer je inzet


Het Formule 1-seizoen gaat de laatste fase in van dit jaar. Wereldkampioen worden zit er dit jaar niet voor Max Verstappen. Na de zomerstop is het Ferrari dat de klok slaat. Kan Verstappen op het podium eindigen in Sochi? 

Verstappen moet van ver komen in de Russische Grand Prix. De Nederlander start vanaf de negende positie wegens een gridstraf voor een motorwissel. Na de zomerstop wist Verstappen nog niet het ereschavot te betreden. De RB15 maakt niet de ontwikkeling door waar Verstappen op had gehoopt. Ferrari is duidelijk aan de winnende hand. Een nieuwe overwinning van de Scuderia vandaag kan de titelstrijd wellicht wat spannender maken. 

Het circuit in Sochi is ook niet bepaald een circuit dat bekend staat als een baan waar Red Bull goed uit de voeten kan. Sinds Sochi op de kalender staat heeft Mercedes er altijd gewonnen. Ferrari maakt, met Charles Leclerc vanaf poleposition, een goede kans de hegemonie te doorbreken van de Zilverpijlen. Verstappen moet hopen dat er iets onverwachts gebeurd voor hem, om zo op het podium te komen. 

Een podiumplek van Verstappen levert 3,5 keer je inzet op bij NetBet.