Logo
Voetbal voorbeschouwingen

La Liga: Bookmaker wijst geen favoriet aan bij Atlético - Real


Atlético Madrid - Real Madrid is de absolute kraker dit weekend in La Liga. Het vormt de eerste krachtmeting voor beide teams, die elkaar nauwelijks iets ontlopen op de ranglijst.

Real Madrid staat met één punt meer bovenaan in de competitie en kan dus vanavond afstand nemen van de concurrent. Beide teams hebben een flinke make over ondergaan. Diego Simeone begroette maar liefst zeven nieuwe spelers, waarvan Joa Felix de grootste aankoop is. Het Portugese supertalent moet Atlético aan nieuwe successen helpen. De grote ster aan de zijde van Real Madrid is Eden Hazard. Hij kwam nog niet tot scoren in de Spaans competitie. 

De eerste testcase van het seizoen heeft Atlético al gehad. De club won in de Champions League met 2-1 van Juventus. Met dat gegeven zal Atlético vol vertrouwen aan de aftrap staan. In de voorbereiding stonden de rivalen al tegenover elkaar. Toen won Atlético met maar liefst 7-3 van de stadsgenoot. Er vielen twee rode kaarten in die wedstrijd. Dat belooft wat voor vanavond. 

De hoogste notering voor een overwinning van Atlético Madrid staat op 2,40 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Real Madrid staat op 3,00 bij Interwetten.