Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bundesliga: Flinke notering voor overwinning Eintracht Frankfurt


Eintracht Frankfurt gaat vanavond op jacht naar de eerste uitoverwinning van het seizoen. Tegenstander is het gepromoveerde Union Berlin. 

Union Berlin ging vorige week onderuit op bezoek bij Bayer Leverkusen: 2-0. De Berlijnse ploeg beperkte zich voornamelijk tot verdedigen in Leverkusen en had weinig stootkracht voorin. Om aanspraak te maken op de overwinning zal Union Berlin vanavond aanvallender voor de dag moeten komen. Meevaller is de terugkeer van de ervaren verdediger Neven Subotic. 

Eintracht Frankfurt won vorige week nipt van Hoffenheim. De ploeg, die vorig jaar opzien baarde in de Europa League, won met 1-0 van Hoffenheim. Bas Dost deed slechts tien minuten mee en moet nog op stoom raken in zijn tweede periode in de Bundesliga. Voorlopig krijgen Adrien Silva en Pacienca de voorkeur in de voorhoede. Frankfurt bezet met zeven punten de negende plek in de Bundesliga en heeft op papier een veel beter team dan Union Berlin. 

Toch zijn de noteringen aan de hoge kant. De hoogste notering voor een overwinning van Union Berlin staat op 2,95 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Eintracht Frankfurt staat op 2,30 bij NetBet.