Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Eredivisie: lage noteringen voor Ajax en PSV


De bookmaker gaat vanavond uit van een overwinning voor Ajax en PSV. De gedeelde koplopers van de Eredvisie kunnen drie punten uitlopen op Vitesse.

Ajax neemt het in de Johan Cruijff Arena op tegen Fortuna Sittard. Fortuna Sittard is de ploeg met de meeste tegendoelpunten. De ploeg van Erik ten Hag scoorde tot nu toe 20 doelpunten, het meest van alle clubs in de Eredivisie. Na twee verliespartijen wist FC Groningen afgelopen weekend weer eens te winnen. Het zal de Noordelingen een beetje vertrouwen geven richting het duel met PSV in Eindhoven vanavond. 

PSV en Ajax hielden elkaar in evenwicht in de topper van afgelopen zondag. Hakim Ziyech is daar aan Amsterdamse zijde niet ongeschonden uitgekomen. De creatieve aanvaller krijgt rust. Het zou niet raar zijn als ook enkele PSV'ers rust krijgen. Ritsu Doan wacht nog op zijn debuut in PSV-shirt. De kans is groot dat hij tegen zijn oude werkgever voor het eerst meedoet. 

Een overwinning van PSV op FC Groningen levert 1,3 keer je inzet op bij Interwetten. Een overwinning van Ajax slechts 1,05