Logo
Voetbal voorbeschouwingen

League Cup: Arsenal favoriet tegen Nottingham Forest


In Engeland staat voor de Premier League-clubs deze week de eerste ronde van de League Cup op het programma. Op papier moeten de topteams kunnen afrekenen met de lager geklasseerde ploegen. Arsenal speelt thuis tegen Nottingham Forest. 

Het is gebruikelijk dat de coaches van de topteams niet met hun beste elf in de bekertoernooien aantreden. Er zullen daarom ook wat onbekende namen aan de aftrap staan in het Emirates. Toch zal Emery niet zijn hele team op de schop gooien, zodat er voldoende kwaliteit overblijft om door te gaan naar de volgende ronde. Dat is Arsenal aan haar stand verplicht. 

The Gunners bezetten na zes wedstrijden met 11 punten de vijfde plek in de Premier League. Afgelopen weekend werd er moeizaam gewonnen van Aston Villa: 3-2. Zo'n tien minuten voor het eindsignaal bezorgde Aubameyang zijn ploeg de drie punten. Nottingham Forest won in Wales met 0-1 van Swansea City en kende dus een goede generale voor het treffen met de Londenaren. 

De hoogste notering voor een overwinning van Arsenal staat op 1,40 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Forest staat op 6,75 bij NetBet.