Logo
Voetbal voorbeschouwingen

La Liga: Dit zijn de noteringen voor Barcelona - Villareal


Barcelona krijgt vanavond de kans zich te revancheren voor het beschamende verlies tegen Granada. De ploeg van Valverde ging met 0-2 onderuit. 

Met de prijs van wereldvoetballer van het jaar op zak zal Messi wellicht weer in de basis beginnen. De Argentijnse sterspeler kwam afgelopen zaterdag binnen de lijnen, maar kon het verschil nog niet maken. De rol van Rakitic lijkt bij Barcelona te zijn uitgespeeld. Door de komt van Frenkie de Jong doet de trainer nauwelijks nog een beroep op hem. Hij zit vanavond niet bij de selectie. 

Villareal kende een moeizame start met slechts twee punten uit de eerste drie duels. De Yellow Submarine begint nu aardig op stoom te raken. Villareal won de afgelopen twee competitieduels. Er werd gewonnen van Leganes en Real Valladolid. In totaal weet Villareal al 22 duels in alle competities niet te winnen van Barcelona. Vorig jaar waren de Catalanen met 2-0 te sterk. 

De hoogste notering voor een overwinning van Barcelona staat op 1,33 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van Villareal staat op maar liefst 8,00 bij Interwetten