Logo
betting-nieuws

Eredivisie: Meer dan twee keer je inzet terug voor overwinning Ajax


De eerste tik kan vanmiddag worden uitgedeeld als PSV Ajax ontvangt in het Philips Stadion. De Amsterdammers weten al twee seizoen op rij niet te winnen in Eindhoven. Tijd voor een overwinning van Ajax, zou je zeggen. 

Maar dat gaat niet eenvoudig worden. PSV beschikt ontzetten veel scorend vermogen in de voorhoede. Met name in de omschakeling kan de ploeg van Mark van Bommel dodelijk zijn. Dat Ajax vanmiddag het meeste balbezit zal hebben vindt de trainer van PSV prima. Zijn ploeg zal loeren op een kans om uit een counter toe te slaan. Man in vorm is Donyell Malen die er vorige week tegen Vitesse vijf maakte en midweeks ook nog één Sporting. 

Beide teams zijn goed gestart in de Europese competities. Ajax wist te nul te houden tegen het Franse Lille. Het zal Erik ten Hag wat meer gerust hebben gesteld. PSV had het vooral in de tweede helft moeilijk met Sporting. Uiteindelijk wonnen de Einhovenaren met 3-2, maar een gelijkspel was geen gekke uitslag geweest. Donny van de Beek zit weer bij de wedstrijdselectie van Ajax. Hij zal niet vanaf het begin starten, maar men verwacht wel speelminuten voor de belangrijke middenvelder. 

De hoogste notering voor een overwinning van PSV staat op 2,90. De hoogste notering voor een overwinning van Ajax staat op 2,20 bij NetBet.