Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: op deze duels kun je vandaag inzetten


Een bomvolle vrijdagavond. Er wordt afgetrapt in alle topcompetities van Europa. De Eredivisie begint speelronde 7 met de Twentse derby FC Twente - Heracles Almelo. 

FC Twente verloor nog niet dit Eredivisie-seizoen, maar krijgt wel een aantrekkelijke notering van de bookmaker. Een overwinning van de Tukkers, die thuis spelen, levert meer dan twee keer je inzet op. Ook staan er hoge odds voor het duel in La Liga tussen Osasuna en Real Betis. 

Koploper De Graafschap speelt in eigen huis tegen FC Eindhoven. Een overwinning van de Superboeren levert slechts 1,5 keer je inzet op bij boommaker NetBet. Het team van Mike Snoei verloor dit seizoen nog geen enkel duel. Twee degradanten uit de Eredvisie van afgelopen seizoen ontmoeten elkaar in Breda. NAC ontvangt Excelsior. het befaamde avondje NAC moet de thuisploeg een voordeel opleveren. Dat is ook terug te zien in de noteringen. 

In de Bundesliga bindt Schalke 04 de strijd aan met Mainz. De club uit Gelsenkirchen is, gezien het thuisvoordeel, favoriet voor deze wedstrijd. 

bijlage