Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: PSV grote favoriet in ontmoeting met Sporting Portugal


Vanavond barsten de eerste groepswedstrijden in de Europa League los en ook PSV Eindhoven komt in actie. De ploeg van coach Mark van Bommel neemt het om 18:55 uur op tegen Sporting Portugal. De wedstrijd wordt afgewerkt in het Philips Stadion en PSV is in de ogen van bookmaker NetBet dan ook de grote favoriet voor de winst.

PSV zit in de groepsfase van de Europa League ingedeeld in groep D. Daar wordt het naast Sporting Portugal ook vergezeld door LASK Linz en Rosenborg BK. Na zes wedstrijden wordt er bepaald wie er doorgaan naar de knock-outfase. De nummer één en twee zullen doorstoten en PSV lijkt toch één van de favorieten voor deze posities. Vanavond kan het een belangrijke stap zetten door direct de eerste thuiswedstrijd om te zetten in drie punten. Hiervoor moet dan wel worden afgerekend met Sporting Portugal, ook wel Sporting CP genoemd.

De ploeg van Van Bommel zal, ondanks haar favorietenrol, een paar spelers van Sporting Portugal goed in de gaten moeten houden vanavond. Bijvoorbeeld Bruno Fernandes, de 25-jarige middenvelder die afgelopen zomer in de belangstelling stond van zowel Manchester United als Real Madrid. Of wat te denken van Jesé Rodriguez, die in het verleden onder contract stond bij zowel Real Madrid als Paris Saint-Germain. Tot slot is er ook nog Luciano Vietto, een 25-jarige aanvaller die afgelopen zomer voor 7,5 miljoen euro werd overgenomen van Atlético Madrid.

Toch moet PSV zich in eigen huis goed kunnen wapenen tegen Sporting Portugal. Bookmaker NetBet vewacht een betrekkelijk eenvoudige zege, gezien de notering van 1.62 voor PSV. Staat het na 90 minuten gelijk, dan kun je nog 4.30 keer je inzet terugverdienen. De beste manier om de portemonnee te spekken is een weddenschap op Sporting Portugal. Als de Portugezen er met de winst vandoor gaan, is dit via bookmaker NetBet goed voor 4.90 keer je inzet.