Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Europa League: dit zijn de duels en noteringen voor vandaag


De afgelopen twee dagen konden we genieten van de eerste groepswedstrijden uit de Champions League, maar vanavond is het de beurt aan de Europa League. Ook daar wordt de groepsfase afgetrapt. Onder meer Feyenoord, PSV en AZ komen in actie. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, voor je op een rijtje gezet.

Het Europa League-toernooi zal vanavond om 18:55 uur officieel beginnen met de eerste groepswedstrijden. Er komen op dit tijdstip maar liefst 24 ploegen in actie, verdeeld over - hoe kan het ook anders - twaalf wedstrijden. In Nederland zal de meeste aandacht op dit tijdstip uitgaan naar PSV, dat het in het eigen Philips Stadion opneemt tegen Sporting Portugal. De Eindhovenaren zijn de grote favoriet voor hun openingsduel. Verder komen op dit tijdstip ook nog ploegen als Arsenal, Sevilla, Celtic en Dynamo Kiev in actie.

Als deze wedstrijden afgelopen zijn, is er een korte adempauze, alvorens we de Europa Leauge-avond hervatten met nog een keer twaalf wedstrijden. Om 21:00 uur zal deel twee van de openingsronde worden afgewerkt. Onder meer AZ Alkmaar en Feyenoord komen dan in actie. Eerstgenoemde gaat op bezoek bij Partizan Belgrado, terwijl Feyenoord het in Schotland opneemt tegen Glasgow Rangers. Verder komen er op dit tijdstip ook clubs als Espanyol, FC Porto, Wolfsburg, AS Roma en Manchester United in actie.

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!