Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Keuken Kampioen Divisie: Hoge noteringen voor N.E.C. en De Graafschap


De Graafschap begint als trotse koploper in het Gelders onderonsje met N.E.C. vanavond. De Nijmegenaren zijn de laatste vier duels ongeslagen. 

N.E.C. lukte het vorig jaar niet om mee te doen voor promotie. Daardoor moest de begroting weer omlaag en wordt het team van Francois Gesthuizen niet gezien als een titelkandidaat, maar als een outsider voor promotie naar de Eredvisie. Voor De Graafschap is de situatie anders. De Achterhoekers haalden met Ralf Seuntjens en Gregor Breinburg een paar ervaren spelers naar Doetinchem. 

Deze spelers zijn belangrijke pionnen in de missie om na één seizoen weer terug te keren op het hoogste niveau. Voorlopig verloopt die missie voorspoedig. De wedstrijd tegen N.E.C. is de lastigste wedstrijd voor De Graafschap op papier tot nu toe en dat is ook terug te zien in de noteringen. Beide teams krijgen een hoge odd voor een overwinning. 

De hoogste notering voor een overwinning van N.E.C. staat op 2,20 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van De Graafschap staat op 2,70 bij Interwetten.