Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: lekkere affiches in de Keuken Kampioen Divisie


Een aantal ploegen in de Keuken Kampioen Divisie hebben een dubbel programma deze week. Vanavond staat onder meer de Gelderse derby tussen N.E.C. en De Graafschap op het programma. Op De Toekomst ontvangt Jong Ajax Jong PSV. 

In de Serie A en Premier League staan één wedstrijd op het programma. Jong Ajax gaf een 0-2 voorsprong tegen De Graafschap uit handen en verloor met 3-2 van de Superboeren. Het is de vraag met welke elf spelers Mitchell van der Gaag begint tegen Jong PSV, aangezien Ajax dinsdag in de Champions League aantreedt tegen OSC Lille. Jong PSV zal in ieder geval met vertrouwen aan de aftrap staan. 

De Eindhovenaren knokten zich na een 0-2 achterstand terug en wonnen met 3-2. De Graafschap heeft zich in de beginfase van de competitie gemanifesteerd als titelkandidaat nummer één. Het team van Mike Snoei verspeelde alleen twee punten op bezoek bij FC Oss. De uitwedstrijd vormt een mooie krachtmeting van De Graafschap, aangezien ze in thuiswedstrijden de punten wel zullen binnenslepen. Gaat dat ook buitenshuis lukken? 

bijlage