Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Premier League: bijna twee keer je inzet terug voor overwinning Arsenal


Arsenal vocht zich in de eerste derby van het seizoen knap terug van een achterstand. Voor dat de interlandperiode begon speelde Arsenal gelijk tegen Spurs: 2-2. 

Door doelpunten van Lacazette en Aubameyang werd een 0-2 achterstand weggepoetst. Arsenal heeft na vier wedstrijden zeven punten. Vandaag wacht Watford. DIe ploeg is dramatisch begonnen aan het nieuwe Premier League-seizoen. Watford staat met één onderaan in de competitie. Er werd twee keer met duidelijke cijfers verloren in eigen huis. Brighton Hove & Albion won met 0-3 van Watford. 

Eerder was ook West Ham United al te sterk met 3-1. Watford zal zich in het thuisduel met Arsenal wilen revancheren voor deze nederlagen. Arsenal legde ruim 70 miljoen euro neer voor Nicolas Pepe. The Gunners moeten aartsrivaal Tottenham Hotspur voor laten in de rangorde en wil een aanval doen op de top drie dit jaar. In dat licht gezien werd ook David Luiz aangetrokken. 

De Gunners zijn favoriet voor het uitduel met Watford. De hoogste notering voor een overwinning van Watford staat op 3,90 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwining van Arsenal staat op 1,90 bij Interwetten.