Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bundesliga: Aantrekkelijke notering voor Wolfsburg tegen zwalkend Dusseldorf


VfL Wolfsburg is goed aan het Bundesliga-seizoen begonnen en wil die lijn doortrekken tegen Fortuna Düsseldorf. 

Fortuna Düsseldorf wist zich vorig seizoen als promovendus te handhaven op het hoogste niveau in Duitsland. De club heeft na de eerste drie speelronden drie punten. Er werd één keer gewonnen en twee keer verloren. Wolfsburg is ongeslagen gebleven in de eerste drie speelronden. Wolfsburg bleef in de openingsronde steken op een gelijkspel tegen promovendus Padedorn. Daarna werd er gewonnen van Hertha Berlin en 1. FC Köln. 

Ampoah is de duurste aankoop van Fortuna afgelopen transferzomer. De linksbuiten kwam over van Waasland-Beveren voor een bedrag van vier miljoen euro. Xaver Schlager is de grote zomeraankoop van VfL Wolfsburg. De nummer drie van de Bundesliga legde 15 miljoen euro neer voor de centrale middenvelder. Vorig seizoen maakte Wout Weghorst de openingstreffer op bezoek bij Fortuna Dusseldorf. De Nederlandse spits heeft al twee doelpunten achter zijn naam staan dit seizoen. 

De hoogste notering voor een overwinning van Fortuna Düsseldorf staat op 3,05 bij Interwetten. De hoogste notering voor een overwinning van VfL Wolfsburg staat op 2,20 bij Interwetten.