Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Vandaag kun je weer inzetten op tal van verschillende interlands. Er wordt onder meer een vervolg gegeven aan de kwalificatiecyclus voor het Europees Kampioenschap in 2020. Ook staan er een aantal vriendschappelijke interlands op het programma. Hieronder hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, op een rijtje gezet.

In de kwalificatie richting het EK van volgend jaar staan er vandaag zeven duels ingepland. Al deze wedstrijden zullen om 20:45 uur van start gaan. Er komen verschillende bekende landen in actie, waaronder Turkije, IJsland, Tsjechië, Engeland, Portugal en Frankrijk. De laatste drie zullen de meeste aandacht trekken vanwege hun status in de wereld. Engeland speelt thuis tegen Kosovo, Portugal gaat op bezoek bij Litouwen en Frankrijk ontvangt Andorra. Inzetten op deze landen is weinig rendabel, gezien het feit dat de noteringen zeer dicht bij de nulgrens liggen.

Heb je met deze EK-kwalificatiewedstrijden nog niet genoeg voer voor je betslip, dan staan er ook nog verschillende vriendschappelijke interlands op het programma. Onder meer Paraguay, Ivoorkust, Nigeria, Oekraïne, Ierland en Marokko komen in actie. Tevens wordt er afgetrapt in de kwalificatiecyclus bij de elftallen voor onder de 21 jaar. Daar komen ook de beloften van Nederland in actie. Zij spelen in eigen huis tegen Cyprus en zijn de grote favoriet, zo blijkt uit de vrijgegeven noteringen.

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!