Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Overzicht: dit zijn alle duels en noteringen voor vandaag


Normaliter hoeven we op maandag niet veel te verwachten van het aanbod aan interessante voetbalwedstrijden, maar vandaag ligt dat een tikkeltje anders. We gaan namelijk verder met de kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap van 2020. Onderstaand hebben we alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, op een rijtje gezet.

De kwalificatiewedstrijden voor het EK van 2020 zijn in volle gang en vandaag staan er weer tien duels op het programma. We trappen om 18:00 uur af met een duel tussen Azerbeidzjan en Kroatië, waarbij laatstgenoemde de absolute topfavoriet is. De overige negen wedstrijden zullen allemaal om 20:45 uur van start gaan. De meeste van ons zullen dan inschakelen voor het duel tussen Estland en het Nederlands Elftal. Oranje won afgelopen vrijdag al met 2-4 van Duitsland en deed hierdoor goede zaken. Naast Nederland, komen vanavond ook landen als België, Rusland, Oostenrijk en Duitsland in actie.

Heb je met al deze EK-kwalificatiewedstrijden nog niet voldoende voer voor je betslip, dan kun je ook nog een uitstapje maken naar de vrienschappelijke interlands of de kwalificatiewedstrijden voor de teams onder de 21 jaar. Wales speelt vriendschappelijk tegen Wit-Rusland en Algarije komt in actie tegen Benin. In de kwalificatie voor teams onder de 21 jaar komen onder meer landen als Oostenrijk, IJsland en Engeland in actie.

Onderstaand alle wedstrijden, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet:

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!