WijWedden

KKD: Hoge noteringen voor Almere City en FC Volendam

Zondag, 08 september 2019, 13:00

Twee zeer ambitieuze clubs gaan vandaag de strijd met elkaar aan. Almere City ontvangt FC Volendam. De thuisploeg hikt al jaren tegen de Eredivisie aan, maar komen telkens te kort in de play-offs. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Voorlopig staat FC Volendam boven de club uit Almere. Het team van Robert Molenaar won één keer en speelde twee keer gelijk. Volendam won twee keer, speelde één keer gelijk en verloor van De Graafschap. Beide teams willen graag aanvallen dus een doelpuntenfestijn is niet uitgesloten. Volendam heeft niet de beschikking over toptalent Antonucci. 

De middenvelder zit bij de selectie van Jong België. Duidelijk is wel dat de sfeer weer terug is in Volendam, zo verklaarden meerdere spelers. Het is moeilijk om te zeggen wie favoriet is zo vroeg in het seizoen. Duidelijk is wel dat beide teams niet voor de titel gaan spelen. Het thuisvoordeel kan doorslaggevend. 

De hoogste notering voor een overwinning van Almere City staat op 2,00. De hoogste notering voor een overwinning van FC Volendam staat op 3,10 bij Interwetten

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked